Κρυολιπόλυση και διώξτε το τοπικό πάχος

Είναι γνωστό σε όλους μας πόσο ενοχλητικό είναι το τοπικό πάχος ειδικά όταν συσσωρεύεται σε εμφανή σημεία του σώματος. Ειδικά στις γυναίκες, σε ψωμάκια, κοιλιά, μέση, εσωτερική πλευρά των γονάτων.
Ένας εναλλακτικός τρόπος για την αντιμετώπιση του τοπικού πάχους είναι η μέθοδος της κρυολιπόλυσης, με την οποία προκαλείται βλάβη στα λιποκύτταρα μέσω του κρύου. Πρόκειται για μία μη επεμβατική μέθοδο, κατά τη διάρκεια της οποίας εφαρμόζεται μια βεντούζα στην περιοχή που θέλουμε να προκαλέσουμε συρρίκνωση των λιποκυττάρων, παράλληλα ασκείται ελαφρά αναρρόφηση των ιστών και στη συνέχεια διοχετεύεται χαμηλή θερμοκρασία εώς -10 βαθμούς κελσίου. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την πρόκληση βλάβης στα λιποκύτταρα και τη δημιουργία μιας φλεγμονώδους αντίδρασης σ' αυτά. Έτσι λοιπόν ο οργανισμός κινητοποιεί τους μηχανισμούς της φλεγμονής με αποτέλεσμα τα λιποκύτταρα να υποστρέφουν - μειώνονται. Ο πόνος είναι ελάχιστος - αμελητέος.
Η κρυολιπόλυση εφαρμόζεται σε περιοχές με τοπικό πάχος. Μετά την εφαρμογή το άτομο μπορεί να επιστρέψει άμεσα στην εργασία του ή να πάει στο γυμναστήριο. Το τελικό αποτέλεσμα γίνεται εμφανές μετά από 3-6 εβδομάδες.
Η κρυολιπόλυση δεν αποτελεί πανάκεια αλλά θεωρείται μια εναλλακτική τεχνική για εκείνους που επιθυμούν, με μη επεμβατικούς τρόπους, να βελτιώσουν την εικόνα τους και ν' απαλλαγούν από το τοπικό πάχος. Ο συνδυασμός της κρυολιπόλυσης με πολύ νερό, σωστή διατροφή και ελαφριά άσκηση επιτυγχάνει το αποτέλεσμα που θέλουμε γρήγορα, σε λίγες επισκέψεις και μόνιμα!

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ:

  • Δευτέρα - Παρασκευή: 10:00 - 20:00
  • Σάββατο: 10:00 - 14:00
Τηλ. 2310 765 565

Ακολουθήστε μας