Αποτρίχωση με Laser APL APILUX

Ποιά είναι η διαδικασία και πως λειτουργεί το μηχάνημα προς το επιθυμητό αποτέλεσμα με απλά λόγια; (δηλαδή πώς καταστρέφει την τρίχα)
  Ιδανικές υποψήφιες για λέιζερ είναι γενικά οι ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες. Απαραίτητη προϋπόθεση για να υποβληθείτε σε αποτρίχωση με laser είναι να έχουν εξαφανιστεί τα ίχνη από το μαύρισμα, έτσι ώστε να επιτύχετε ένα πιο μακροπρόθεσμο αποτέλεσμα. Για την αποτρίχωση με λέιζερ καλό είναι όταν επισκεφθείτε την αισθητικό σας οι τρίχες να βρίσκονται στο στάδιο που απλώς φαίνονται, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα πρέπει να είναι πολύ μακριές. Αν πάντως είναι υπερβολικά μακριές, η αισθητικος θα τις κόψει με ψαλίδι. Για να απαλλαγείτε από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα γρήγορα, ανώδυνα και οριστικά, επιλέξτε μία εξελιγμένη και ασφαλή μέθοδο αποτρίχωσης, όπως αυτή που διαθέτει το τελευταίας τεχνολογίας σύστημα Apl Apilux. Πρόκειται για το πιο σύγχρονο και αποτελεσματικό μηχάνημα για μόνιμη αποτρίχωση. Με τη μέθοδο αυτή χρησιμοποιείται ενέργεια από ακτίνα Laser για να καταστραφεί ο θύλακας της τρίχας. Οι σκούρες τρίχες, κατά προτίμηση σε λευκές επιδερμίδες, απορροφούν πιο εύκολα την ενέργεια από το Laser και έτσι είναι πιο εύκολο να καταστραφούν. Η αποτρίχωση με laser είναι δυνατή μόνο σε κοντές, εμφανείς τρίχες. Δύο με τρεις ημέρες πριν τη διαδικασία θα πρέπει να ξυρίσετε τα σημεία επί των οποίων θα γίνει αποτρίχωση και να αφήσετε τις τρίχες να μακρύνουν λιγάκι. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας φοράτε ειδικά γυαλιά, για να αποφευχθεί η επαφή των ματιών σας με τις ακτίνες που πιθανών να σας ενοχλήσουν.

  Ποιά είναι η διάρκεια της συνεδρίας, πόσες συνεδρίες και με ποιά απόσταση μεταξύ τους; Πότε πρέπει να κάνεις την πρώτη συνεδρία και πότε την τελευταία;

  Η διάρκεια της διαδικασίας και ο αριθμός των επισκέψεων εξαρτάται από την έκταση της περιοχής επί της οποίας γίνεται η θεραπεία, αλλά και από τον τύπο του δέρματος και των τριχών. Πάντως χρειάζονται συνήθως αρκετές επαναλήψεις τις θεραπείας επάνω στην ίδια επιφάνεια για να διασφαλίσετε ότι οι τρίχες δε θα ξαναδημιουργηθούν. Γενικά, η θεραπεία laser είναι μια ασφαλής μέθοδος που σπάνια εμφανίζει επιπλοκές και παρά το υψηλό κόστος, θεωρείται συμφέρουσα, αφού σας απαλλάσσει μια για πάντα από τις επίπονες και χρονοβόρες διαδικασίες της αποτρίχωσης. Για παράδειγμα, οι τρίχες στη μασχάλη είναι περισσότερες και πιο ανθεκτικές. Το καλό, όμως, είναι ότι έχουν σκούρο χρώμα, κάτι που κάνει τη θεραπεία πιο αποτελεσματική. Αυτό που χρειάζεται για να γίνει η αποτρίχωση με λέιζερ είναι οι τρίχες να φαίνονται, υπολογίστε δηλαδή να έχετε ξυριστεί 1-2 ημέρες πριν. Η διάρκεια της θεραπείας είναι 10-15 λεπτά. Στο τέλος, η αισθητικός θα εφαρμόσει τοπικά μια αντιφλογιστική κρέμα , για να υποχωρήσει ο αναμενόμενος ερεθισμός. Αποσμητικό επιτρέπεται να χρησιμοποιήσετε την επόμενη μέρα. Ο αριθμός των συνεδριών όπως και το κόστος εξαρτάται από την ποιότητα και την ποσότητα της τρίχας, καθώς και από τις περιοχές στις οποίες θα γίνει η αποτρίχωση. Συνήθως χρειάζονται 6 με 8 θεραπείες, με μεσοδιάστημα 4 εώς 6 εβδομάδων.

  Πότε βλέπουμε τα πρώτα αποτελέσματα και ποια η διάρκεια των αποτελεσμάτων;

  Το αποτέλεσμα της αποτρίχωσης με λέιζερ είναι πιο μόνιμο, συγκριτικά με άλλες μεθόδους. Με την πρώτη κιόλας εφαρμογή θα διαπιστώσετε ότι οι τρίχες καίγονται και σταδιακά μέσα στις επόμενες μέρες όσες έχουν μείνει πάνω πέφτουν και μακροπρόθεσμα παρουσιάζουν αραίωση.

  Αισθάνομαι πόνο; Υπάρχει κίνδυνος επιπλοκών;

  Η μέθοδος αποτρίχωσης με λέιζερ είναι ανώδυνη, μόνο με ένα στιγμιαίο αίσθημα καύσου. Μετά τη θεραπεία, μπορεί να κοκκινίσει λίγο η περιοχή, αυτό όμως διαρκεί από μερικές ώρες έως μια ημέρα. Σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος κι αν κάνετε λέιζερ, θα πρέπει να προστατευτεί η περιοχή από τον ήλιο για 4 με 7 ημέρες.

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ:

 • Δευτέρα - Παρασκευή: 10:00 - 20:00
 • Σάββατο: 10:00 - 14:00
Τηλ. 2310 765 565

Ακολουθήστε μας